Pagesa bëhet në sportelet e zyrës për … Llojet e vizave . Nëse nuk jeni shtetas nga njëri ndër vendet e listuara në Kush nuk ka nevojë per vizë? Fjala e Ambasadorit Christian Heldt me rastin e Presidencës gjermane të Këshillit të Bashkimit Evropian më 1 korrik 2020. Radhët para ambasadave në lagjen Arbëria (Dragodan) në Prishtinë janë të gjata. Veuillez noter que ce n'est pas un forum pour la large discussion au sujet de la politique extérieure du France, et de telles matières seront supprimées. Viza për puntorë sezonal. Pagesa për viza. Ambasada e Republikës së Sllovenisë ne Prishtinë. Për qëndrime më shumë se 90 ditë në gjashtë muaj ose për qëndrime që synojnë për shembull bashkimin familjar, fillimin e studimeve ose për punësim, parimisht të gjithë të huajt pa kufizime obligohen të pajisen me vizë. Për më tepër informacion mbi nëse keni nevojë për vizë për të udhëtuar në Mbretërinë e Bashkuar dhe si të aplikoni, ju lutem shihni faqen e UK Visas & Immigration. Fjala e Ambasadorit Christian Heldt me rastin e Presidencës gjermane të Këshillit të Bashkimit Evropian më 1 korrik 2020 Zonja dhe zotërinj, të dashur miq, Po jetojmë në kohëra të jashtëzakonshme: fakti që unë jam i kufizuar t’ju drejtohem nëpërmejt një videoje, tregon edhe një herë se deri në … E Enjte, 29 Qershor 2017 - 12:36 albinfo.ch. Kërkesat e hyrjes. Partneri juaj në Kosovë për të gjitha aplikimet tuaja për vizë tek Switzerland. Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës ka njoftuar se duke filluar që nga tetori i këtij viti, do të fillojë me procedimin për “Vizat e Shumëllojshmërisë” për banorët e Kosovës, për programin 2018. Këtu janë detyrimet hapat për të aplikuar per nje Vizë Shengen. Ambasada nuk merr aplikime për vizë Shengen, dhe akoma nuk është e mundur të caktoni termine për këto shërbime. Aplikantët, pasi të plotësojnë dhe dërgojnë elektronikisht DS-160, do të marrin një faqe konfirmimi në Internet e cila përfshin vetëm informacion biografik të limituar, fotografinë e tyre si dhe kodin e aplikimit me të cilin do të caktojnë takimin për t’u paraqitur dhe aplikuar për vizë. Bejme caktimin e termineve per viza turistike Gjermane ne ambasaden gjermane ne Prishtine , Per kontakt lajmerohuni ne mesazhe ! Ankesa për vendim të vizës. Këtu janë detyrimet hapat për të aplikuar per nje Vizë Shengen. Rifillon shërbimi i vizave për disa kategori 04/12/2020. Nous vous invitons, dès à présent, à prendre attache auprès de l’ambassade de Suisse à Pristina afin de connaitre les nouvelles modalités en vigueur : Ambassade de Suisse au Kosovo Adrian Krasniqi Street, 11 10060 PRISTINA, Tel : +381 (0) 38 248 090 Fax : +381 (0) 38 2269 160. Sapo të merrni vendimin për njohjen e kualifikimit dhe të keni një ofertë konkrete për një vend pune në Gjermani, mund të aplikoni për vizë për të punuar në Gjermani në atë profesion për të cilën jeni kualifikuar. Formulari i aplikimit për vizë për qëndrim afatgjatë (vizë nacionale) Info. Viza Schengen (qëndrim i shkurtër) Viza Schengen (lloji C) është një vizë e lëshuar nga njëri prej shteteve anëtare të zonës Schengen dhe është i vlefshëm për qëndrim të shkurtër, i kufizuar deri në 90 ditë brenda periudhës prej 180 ditëve, vetëm për shtetet e Schengen. Le 12 décembre 2020, plusieurs évènements viendront célébrer les 5 ans de l’accord de Paris et rappeler la nécessité d’un engagement absolu de tous face au réchauffement climatique. Tutje, Ambasada e Gjermanisë njofton se “deri më tani është rekomanduar që për parashtrim të kërkesës për vizë për fillim të punësimit sipas Rregullores së Punësimit § 26 neni 2, të kërkoni paraprakisht lejen e punës në Agjencinë Federale të Punës”. APLIKIM PËR VIZË KROATE ZAHTJEV ZA HRVATSKU VIZU Ky formular është falas / Ovaj obrazac se ne naplaćuje PLOTËSONI FORMULARIN E APLIKIMIT ME SHKRONJA TË MËDHA TË SHTYPIT 1. Shtetasit e huaj që kanë nevojë për një vizë Shengen për të udhëtuar në Finland duhet të aplikojn për vizë në një mison më të afërt finlandez ose në një mision të një vendi tjetër Shengen, i cili përfaqëson Finlandën në çështjet e vizave. La source la plus précise pour des informations sur des ambassades. Adrian Krasniqi 11 10060 PRISHTINË Tel : +381 (0) 38 248 090. Deklaratë nga Ambasada e SHBA-ve në Prishtinë, 16 maj 2019. Kjo faqe e internetit ofron informacione se si të aplikoni për një Vizë të Shengenit me qëndrim të shkurtër, nëse dëshironi të udhëtoni në Suedi, si vendin tuaj kryesor të destinacionit. Mme Delphine BORIONE, chargée d'affaires a.i. Shuma e pagesës për vizë do të mbetet e njejtë dhe ate mund ta gjeni edhe në uebfaqen zyrtare të Ambasadës. Shiko shërbimet. 10. Shërbimet për aplikimet për vizë Shengen janë ende të pezulluar përkohësisht. Ambasada e Zvicrës në Kosovë ka njoftuar sërish qytetarët rreth procedurave të reja për aplikim për vizë për qytetarët e Kosovës E Enjte, 29 Qershor 2017 - 12:36 albinfo.ch Nga 3 korriku i këtij viti, Ambasada e Zvicrës në Kosovë, do të prezantojë një aplikacion online dhe një portal për rezervim të terminit për … Të përgatiteni për intervistën duke qenë të aftë për të përshkruar qartësisht dhe saktësisht qëllimet tuaja. Taksa e vetme që duhet paguar është taksa për vizë (75 euro). Nëse tashmë keni aplikuar për vizë në qendrën e aplikimit të Vizës, për të shiquar statusin tuaj. Ambasada gjermane në Tiranë bën njoftimin e rëndësishëm për të gjithë qytetarët. Si të aplikoni për vizë? Përmes një njoftimi në faqen zyrtare të Ambasadës, bëhet e ditur se në vizat e punës për Gjermani nga 1 nëntori ka filluar të bëhet një dallim mes punësimit sipas … Ku të aplikoni për vizë? LAJMET DHE PËRDITËSIMET. Leje qëndrimi për në Finlandë. Mirësevini në uebfaqen e Qendrës për Aplikim të Vizave të Ambasdës Norvegjeze në Kosovë. Caktimi i terminit në Qendren e Aplikimit për Viza të Suedisë është i detyrueshëm. Rina. AG Amt für Migration und Integration 062 835 18 60 062 835 18 38 migrationsamt@ag.ch Bahnhofstrasse 86/88 5001 Aarau. Please be informed that booking an appointment at TLScontact is only granted for cases that are listed on the exceptions to the entry restrictions for Switzerland. Brigada VIII, P. LID, kati III, Ap. Vizat Imigruese për në Shtetet e Bashkuara procesohen për qytetarët dhe rezidentët e Kosovës në Ambasadën e Shteteve të Bashkuara në Prishtinë. Showing comments 1–10 of 3135, newest first. Për të udhëtuar në vende tjera, shtetasve kosovarë iu lëshohet viza në Ambasadat e këtyre vendeve ose në Ambasadat përgjegjëse për lëshimin e vizave përkatëse. Embassy of France in Pristina, Kosovo The EmbassyPage for France's embassy in Pristina has updated and verified contact details for the mission, including address, telephone number, fax number and email address, as well as information about … Mbiemri (x) Prezime Isključivo za službenu uporabu Datum podnošenja zahtjeva Broj zahtjeva u HVIS-u Zahtjev podnesen u DM/KU6. Ce site web n'est pas fourni par la l'Ambassade et vos commentaires ne pourraient pas être vus par son personnel. Info per viz turistike: File Size: 374 kb: File Type: pdf: Download File. Derisa të gjitha ambasadat dhe konsullatat kanë ndryshuar metodat e punës për shkak të masave për ndalimin e përhapjes së virusit Covid -19, konsullata amerikane ka dhënë informata e fundit për mënyrën e aplikimit për dokumente. AR Liaison Office in Pristina In this section of our website, you can access information regarding the Tue, 15 Sep 2020 16:39 EDT. Para disa ambasadave, gazetarëve u ndalohet të fotografojnë apo xhirojnë. Ju ftojmë të kontaktoni Ambasadën e Zvicrës në Prishtinë me qëllim që të informoheni lidhur me implementimin e modaliteteve të reja : Ambasada e Zvicrës në Kosovë Rr. Siç mësoi DW nga Ministria e Punëve të Jashtme, vetëm në vitin 2017, Ambasada Gjermane në Prishtinë ka trajtuar 19 000 kërkesa për viza afatgjate, pra, jo Schengen. If not applicable, name of hotel(s) or temporary accommodation(s) in the Member State(s) 29. Ambasada e Gjermanisë në Kosovë ka bërë disa ndryshime në procedurat për aplikim, për vizë punë për në Gjermani. Njerëzit e mëposhtëm mund të aplikojnë për viza pa paguar një tarifë për aplikim: fëmijët nën moshën 6 vjeç; nxënësit, student universitarë dhe të dokturaturës, së bashku me mësuesit që i shoqërojnë ata, të cilët udhëtojnë në Suedi për qëllime arsimore; studiuesit që udhëtojnë në Suedi për kërkime akademike TË DHËNAT E PËRGJITHSHME. Ku të aplikoni për vizë? Qendrat e aplikimit për vizë "(QAVK e vendosur në funksionim në partneritet me ONM-në) Qendra e Aplikimit për Vizë Kanadeze Organizata Ndërkombëtare për Migracion Rruga “Lidhja e Pejes” 177, 10 000 Prishtinë, Kosovë " Kosovë. Citizens of North Macedonia and Albania that wish to visit their partner in Switzerland need to contact us per e-mail pristina.visa@eda.admin.ch. Dokumentet që nevoitet për aplikim për lirim nga shtetësia e RKS-së për të rriturit mbi 18 vjeç. “Kjo kërkesë duhet të këtë miratimin e zyrës përkatëse për të huajt në Gjermani. Ul. Tel : +381 (0) 38 248 090 Të plotësoni të gjithë aplikimin tuaj dhe saktë. Mirë se vini në faqen e internetit të Qendrës së Aplikimit për Viza në Prishtinë, Kosovë. Ju mund të aplikoni për vizën tuaj për qëndrim të shkurtër të Suedisë në qendrën për viza VFS në Kosovë.Viza për qëndrim të shkurtër është viza më e zakonshme e Shengenit. Duke filluar nga 07.12.2020 do të jetë e mundur të bëni kërkesë për vizë Ambasadën e Italisë në Prishtinë për kategoritë e mëposhtme në: - studim - familjarë të shtetasi të BE-së me vendbanim në Itali - trajtim mje... Lexo të plotë Viza dhe leje qëndrimi për anëtarin e familjes së personit me nënshtetësi finlandeze. Nëse tërheqni aplikacionin ose nëse refuzohet një vizë, pagesa nuk do të rimbursohet. Sedi. E aplikueshme vetëm në rastet kur aplikohet për vizë me disa hyrje (pika 24): Unë jam i vetëdijshëm që më nevojitet sigurim shëndetësor adekuat për qëndrimin tim të parë dhe vizitat më pas në territorin e shteteve anëtare. Ankesa për vendim të vizës. Të jeni të qartë për qëllimet dhe planet tuaja. Gefällt 10.060 Mal. 10060 PRIŠTINA INORMATA PER DOKUMENTA PER APLIKIM NE AMBASADEN ITALIANE PRISHTINE: Formular per vize shengen ambasada italiane ne prishtine: Formulari per vize: File Size: 66 kb: File Type: pdf: Download File. Početkom 16 avgusta 2010, Švajcarska če predstavljati Francusku za razmatranje zahteve za kratkotrajne vize Šengen (viza tipa A i C). Plotësoni formularin tuaj të aplikimit Përgatitni dokumentet tuaja mbështetëse Bëni një takim . Të kërkosh një vizë për në Francë nga Shqipëria. Çfarë është viza Shengen? Duke filluar prej 16 gusht 2010, Zvicra do ta përfaqësojë Francën për shqyrtimin e kërkesave për vizë Shengen afatshkurte (viza të tipit A dhe C).